Nieuwe muziek van Sufjan Stevens

Gepubliceerd op 22 juli 2021 om 10:44

Sufjan Stevens, Amerikaans multi-instrumentalist en getalenteerd singer/songwriter komt later dit jaar met diverse nieuwe platen: een 5LP box met elektronische ambient én een nieuw album in samenwerking met Angelo de Augustine.

Als je al een tijdje klant bent bij Velvet Music Eindhoven, dan weet je ook dat één van mijn favoriete artiesten allertijden Sufjan Stevens is. Ik vernoemde er niet voor niets mijn zoontje naar, natuurlijk. Dat Sufjan Stevens een productief baasje is, zul je ook wel weten. Hij bracht de afgelopen jaren veel tof en zeer divers werk uit, zoals The Decalogue (een ballet gespeeld door Timo Andres), Aporia (een elektronisch experiment met stiefvader Lowell Brams) en The Ascension (met het fantastische meesterwerk "America" er op). Ben je nog niet bekend met Sufjan Stevens raad ik je aan om eens te luisteren naar "Chicago" van het album "Illinois".

 

Maar er is meer! Dit bezige baasje bracht onlangs gedurende 5 weken 5 nieuwe elektronische albums online welke 20 augustus verschijnen in een 5LP box set "Convocations" met 5 lp's op gekleurd vinyl.  Deze 5 platen staan boordevol relaxte elektronische ambient muziek, in 5 thema's Meditations, Revelations, Lamentations, Celebrations en Carnations. En alsof dat nog niet genoeg is brengt Sufjan in samenwerking met Angelo de Augustine ook nog een prachtig album uit op 24-09-2021. Dat album heet "A Beginner's Mind" en zal verschijnen op cassettebandje, CD, LP én gelimiteerd groen vinyl. De voorlopende single "Reach Out" belooft dat 't een prachtige singer/songwriterplaat gaat worden. Ik ben alvast heel erg benieuwd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.