#velvet040 Nieuwe releases week 46

Gepubliceerd op 16 november 2021 om 09:39

Het moment is daar! Misschien wel dé release van het jaar verschijnt op vrijdag 19 november 2021: het vierde album van Adele staat vanaf dan in de winkel! Maar dat is natuurlijk niet het enige wat er deze week nieuw binnen komt. We nemen even wat highlights met je door...

 

Één van die highlights is één van mijn favorieten van het afgelopen jaar, die nu eindelijk op vinyl verschijnt: All The Good Times Are Past & Gone van Gillian Welch & David Rawley is dé ultieme herfstplaat van 2021. Tot nu alleen op cd verkrijgbaar, maar vanaf deze week dus ook op vinyl. YES!

 

Daarnaast onder anderen het beste van Rob de Nijs op goudkleurige dubbel-elpee, uit de stal van Daft Punk een 12" van Stardust's "Music Sounds Better With You", heruitgave van Kylie Minogue's Fever (met de megahit Can't Get You Out Of My Head, die je nu al niet meer uit je hoofd krijgt) en nieuwe muziek van Eddy Mitchell, Ladyhawke, Fat Freddy's Drop, Bugzy Malone én Elbow!

 

Het feestseizoen is inmiddels geopend, Sinterklaas is in het land, we verkopen dagelijks lp's met kerstmuziek, en bij mij begint de Top 2000-koorts al weer toe te nemen. Stemmen op de 3voor12 song van het jaar, de Radio Veronica Top 1000 allertijden, en natuurlijk al bedenken wat ik ga stemmen tijdens de NPO Radio 2 Top 2000 stemweek. Over de Top 2000 gesproken.... vorig jaar verschenen er 6 dubbel-elpees met hits uit 6 verschillende decennia op gekleurd vinyl, die binnen no time uitverkochten. Heb je ze gemist? Dit jaar verschijnen ze opnieuw op zwart vinyl. Uiteraard leuk voor jezelf, maar ook leuk om op 5 december of met de kerst cadeau te doen! Deze week de eerste 3 delen: 60's, 70's en 80's en half december de andere 3: 90's, 00's en 10's. Per set van drie krijg je een setprijs!

 

Bestel je voor donderdag 18/11/2021? Dan is de kans groot dat je het op releasedag 19 november 2021 al binnen hebt! ;-) 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.