• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)
Home » V/A - We're Gonna Change The World (vinyl LP)

V/A - We're Gonna Change The World (vinyl LP)

Artikelnummer: 0090771530912
€ 29,99

The 60's Chicago Garage Sound of Quill Productions.



A1 The Malibu's - I'm Cryin'
A2 The Skunks - Do The Duck
A3 The Prophets - Yes I Know
A4 Chances R - I'll Have You Cryin'
A5 The Exterminators - Declaration Of Independence '65
A6 The Ricochettes - Losing You
A7 The Delights - Just Out Of Reach
A8 Don Caron Orchestra - Hot Pastrami
B1 Jimmy Watson & The Original Royals - A Heart Is Made Of Many Things
B2 The Riddles - It's One Thing To Say
B3 The Night Flight - Without You
B4 Ronnie Rice & The Gents - La-Do-Da-Da
B5 The Night Flight - To Color Turn 2:21
B6 The Commons, Ltd. - I'm Going To Change The World
B7 The Delights - Every Minute, Every Hour, Every Moment
B8 The Skunks - Don't Ask Why


EAN 0090771530912

Label: Sundazed