• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 60,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 100,-)

The Spencer Davis Group - With Their New Face On (vinyl LP)

Artikelnummer: 8719262009981
€ 22,99 € 12,50

Limited Edition van 1000 stuks op transparant vinyl.



A1 With His New Face On
A2 Mr. Second Class
A3 Alec In Transitland
A4 Sanity Inspector
A5 Feel Your Way
B1 Morning Sun
B2 Moonshine
B3 Don't Want You No More
B4 Time Seller
B5 Stop Me, I'm Falling


EAN 8719262009981

Label: Music On Vinyl