• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)
Home » V/A - Sincerely, L. Cohen (2LP) vinyl

V/A - Sincerely, L. Cohen (2LP) vinyl

€ 27,99 € 16,99
V/A - Sincerely, L. Cohen (2LP) vinyl

A live celebration of Leonard Cohen!



A1 Delicate Steve - Hallelujah
A2 Leslie Mendelson - Sisters Of Mercy
A3 Osei Essed - Diamonds In The Mine
A4 Holly Miranda, Joan As Police Woman & Invisible Familiars - I’m Your Man
B1 Josh Ritter - Chelsea Hotel #2
B2 Amy Helm - Hey, That’s No Way To Say Goodbye
B3 Elvis Perkins - Is This What You Wanted
B4 Richard Thompson - Bird On The Wire
B5 Richard Thompson - Story Of Isaac
C1 Lenny Kaye - Beautiful Losers
C2 Ian O'Neil - Memories
C3 Cassandra Jenkins - In My Secret Life
C4 Teddy Thompson - Ballad Of The Absent Mare
D1 Alana Amram - Suzanne
D2 Lee Ranaldo - Famous Blue Raincoat
D3 Will Sheff - So Long, Marianne


EAN 0020286224952

Label: Royal Potato