• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

V/A - Even More Dazed And Confused (vinyl LP)

Artikelnummer: 0848064012580
€ 44,99 € 30,00
V/A - Even More Dazed And Confused (vinyl LP)

Limited Edition White And Red Splatter Vinyl

"They Found Your Stash Again"



A1 The Edgar Winter Group - Free Ride
A2 Alice Cooper - No More Mr. Nice Guy
A3 Steve Miller Band - Living In The USA
A4 Head East - Never Been Any Reason
A5 War - Why Can’t We Be Friends
A6 Seals & Crofts - Summer Breeze
A7 Dr. John - Right Place Wrong Time
B1 ZZ Top - Balinese
B2 Black Oak Arkansas - Lord Have Mercy On My Soul
B3 Foghat - I Just Want To Make Love To You
B4 Peter Frampton - Show Me The Way
B5 Peter Frampton - Do You Feel Like We Do


EAN 0848064012580

Label: Real Gone Music