• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

V/A - Goodfellas (soundtrack vinyl LP)

Artikelnummer: 0603497843831
€ 22,99

Limited Edition Blue Vinyl



A1 Tony Bennett - Rags To Riches
A2 The Moonglows - Sincerely
A3 The Cadillacs - Speedo
A4 Billy Ward And His Dominoes - Stardust
A5 The Chantels - Look In My Eyes
A6 The Harptones - Life Is But A Dream
A7 The Shangri-Las - Remember (Walkin' In The Sand)
B1 Aretha Franklin - Baby I Love You
B2 Bobby Darin - Beyond The Sea
B3 Cream - Sunshine Of Your Love
B4 Muddy Waters - Mannish Boy
B5 Derek And The Dominos - Layla (Piano Exit)


EAN 0603497843831

Label: Rhino / Warner Music