• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

Aaron Frazer - Introducing... (vinyl LP)

Artikelnummer: 0656605152011
€ 26,99


A1 You Don’t Wanna Be My Baby

A2 If I Got It (Your Love Brought It)

A3 Can’t Leave It Alone

A4 Bad News

A5 Have Mercy

A6 Done Lyin’

B1 Lover Girl

B2 Ride With Me

B3 Girl On The Phone

B4 Love Is

B5 Over You

B6 Leaning’ On Your Everlasting Love


EAN 0656605152011

Label: Dead Oceans