• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)
Home » V/A - Philly Soul: The Ultimate Collection (vinyl LP)

V/A - Philly Soul: The Ultimate Collection (vinyl LP)

Artikelnummer: 0194399529515
€ 19,99

Blauw gekleurd vinyl



A1. The Three Degrees - Dirty Ol' Man

A2. Billy Paul - Me And Mrs. Jones

A3. The Trammps - Shout

A4. The Jones Girls - Nights Over Egypt

A5. Harold Melvin & The Blue Notes - Satisfaction Guaranteed (Or Take Your Love Back)

A6. MFSB - The Zip

A7. Philadelphia International All Stars - Let's Clean Up The Ghetto

B1. The O'Jays - Back Stabbers

B2. People's Choice - Do It Any Way You Wanna

B3. Frantique - Strut Your Funky Stuff

B4. The Intruders - (Win, Place Or Show) She's A Winner

B5. Lou Rawls - You'll Never Find Another Love Like Mine

B6. MFSB Ft. The Three Degrees - TSOP (The Sound Of Philadelphia)

B7. McFadden & Whitehead - Ain't No Stoppin' Us Now

B8. Teddy Pendergrass - Love T.K.O.


EAN 0194399529515

Label: Sony Music