Mark Ronson - Version (vinyl 2LP)

€ 27,99
Artikelnummer: 0886970899918


A1 God Put A Smile Upon Your Face (met The Daptone Horns) 3:12
A2 Oh My God (met Lily Allen) 3:35
A3 Stop Me (met Daniel Merriweather) 3:54
B1 Toxic (met Tiggers [Michael Tighe & Ol' Dirty Bastard])4:05
B2 Valerie (met Amy Winehouse) 3:39
B3 Apply Some Pressure (met Paul Smith [Maxïmo Park]) 3:36
B4 Inversion 1:48
C1 Pretty Green (met Santogold) 3:16
C2 Just (met Phantom Planet / Alex Greenwald) 5:20
C3 Amy (met Kenna) 3:32
D1 The Only One I Know (met Robbie Williams) 3:59
D2 Diversion 1:19
D3 L.S.F. (met Kasabian) 3:30
D4 Outversion 1:50


EAN 0886970899918

Label: Columbia / Sony Music