• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

Dion - Stomping Ground (vinyl 2LP)

Artikelnummer: 0711574922819
€ 31,99



1. Take It Back Feat. Joe Bonamassa
2. Hey Diddle Diddle Feat. G.E. Smith
3. Dancing Girl Feat. Mark Knopfler
4. If You Wanna Rock 'N' Roll Feat. Eric Clapton
5. There Was a Time Feat. Peter Frampton
6. Cryin' Shame Feat. Sonny Landreth
7. The Night is Young Feat. Joe Menza & Wayne Hood
8. That's What the Doctor Said Feat. Steve Conn
9. My Stomping Ground Feat. Billy Gibbons
10. Angel In the Alleyways Feat. Patti Scialfa & Bruce Springste
11. I've Got To Get To You Feat. Boz Scaggs & Joe and Mike Menza
12. Red House Feat. Keb' Mo'
13. I Got My Eyes On You Baby Feat. Marcia Ball & Jimmy Vivino
14. I've Been Watching Feat. Rickie Lee Jones & Wayne Hood


EAN 0711574922819

Label: NEWS