• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

Gene Clark - Collected (vinyl 3LP)

Artikelnummer: 0602438199235
€ 36,99


A1 The Byrds– I'll Feel A Whole Lot Better
A2 The Byrds– Set You Free This Time
A3 Gene Clark With The Gosdin Brothers– Echoes
A4 Gene Clark With The Gosdin Brothers– I Found You
A5 Gene Clark– Los Angeles
A6 Dillard & Clark– Train Leaves Here This Mornin'
A7 Dillard & Clark– The Radio Song
A8 Dillard & Clark– Why Not Your Baby
B1 Dillard & Clark– Don't Let Me Down
B2 Dillard & Clark– Rocky Top
B3 Gene Clark– White Light
B4 Gene Clark– For A Spanish Guitar
B5 Gene Clark– 1975
B6 Gene Clark– She's The Kind Of Girl
B7 Gene Clark– Full Circle Song
C1 Gene Clark– She Don't Care About Time
C2 The Byrds– Changing Heart
C3 Gene Clark– No Other
C4 Gene Clark– Life's Greatest Fool
C5 Gene Clark– Strength Of Strings
C6 Gene Clark– Home Run King
D1 Gene Clark– In The Pines
D2 McGuinn, Clark & Hillman– Don't You Write Her Off
D3 McGuinn, Clark & Hillman– Backstage Pass
D4 Gene Clark– Tambourine Man
D5 Gene Clark– If You Could Read My Mind
D6 Gene Clark With Carla Olson– Gypsy Rider
E1 Gene Clark– So You Say Your Lost Your Baby (Acoustic Demo)
E2 Gene Clark– I Pity The Poor Immigrant
E3 Gene Clark– That's Alright By Me
E4 Gene Clark– Wall Around Your Heart
E5 Dillard & Clark– Lyin' Down The Middle
E6 Gene Clark– Dark Hollow
E7 Gene Clark– The American Dreamer
E8 Gene Clark– Stand By Me
F1 Gene Clark– Ship Of The Lord
F2 Gene Clark– Opening Day
F3 Gene Clark– Winter In
F4 Gene Clark– One In A Hundred (Alternative Version)
F5 Gene Clark– She's The Kind Of Girl (Alternative Version)
F6 Gene Clark With Carla Olson– Del Gato (Live)
F7 Carla Olson With Gene Clark– Changes


EAN 0602438199235

Label: Music On Vinyl