• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)
Home » V/A - Back To Mine: Fatboy Slim (vinyl 2LP)

V/A - Back To Mine: Fatboy Slim (vinyl 2LP)

Artikelnummer: 5053760062646
€ 34,99


A1 Dave Barker (2) & Ansel Collins– Monkey Spanner 2:30
A2 Betty Chung– Bang Bang 2:13
A3 The Alan Tew Orchestra– The Pink Panther Theme 3:36
A4 Eunice Collins– At The Hotel 3:38
A5 Mari Kvien Brunvoll– Everywhere You Go 3:22
A6 Donal Leace– Today Won’t Come Again 3:00
B1 Camille Yarbrough– Take Yo’ Praise 3:59
B2 Jesus Jackson (2)– Running On Sunshine 4:31
B3 Munk & James Murphy– Kick Out The Chairs (WhoMadeWho Remix)
B4 Johnny Dynell & New York 88*– Jam Hot (Rhumba Rock) 5:28
C1 Biddu Orchestra– Girl, You’ll Be A Woman Soon 4:25
C2 Dr. Rubberfunk– A Matter Of Time
C3 Rodrigo Amarante– Tuyo 2:24
C4 Wilbert Harrison– Let’s Work Together 4:23
C5 Blue Rondo À La Turk– Me And Mr. Sanchez 3:53
D1 Manu Dibango– Big Blow 3:30
D2 The Go! Team– Feelgood By Numbers 1:57
D3 Wind (6)– Groovin’ With Mr. Bloe 2:45
D4 Googie Rene Combo– Smokey Joe’s La La 2:50
D5 Fatboy Slim & Roland Clark– Sunset 303 (If You Believe) 2:23
D6 Yum Yum Head Food– The Voice Of Experience 4:28


EAN 5053760062646

Label: Back To Mine