• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

Mr. Bungle - The Night They Came Home (indie only vinyl 2LP)

Artikelnummer: 0689230023654
€ 36,99

Limited Edition Indie Only Orange Coloured Vinyl 2LP



A1 Won't You Be My Neighbor?
A2 Anarchy Up Your Anus
A3 Raping Your Mind
A4 Bungle Grind
B5 Methematics
B6 Hell Awaits/Summer Breeze
B7 Eracist
B8 World Up My Ass
C9 Glutton For Punishment
C10 Hypocrites/Habla Español O Muere
C11 Spreading The Thighs Of Death
C12 Loss For Words
D13 Sudden Death
D14 Loss Of Control


EAN 0689230023654

Label: Ipecac