• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

V/A - Sleepless In Seattle (soundtrack vinyl LP)

Artikelnummer: 0848064013563
€ 34,99

Limited Edition Sunset Coloured Vinyl!



1. As Time Goes By (Jimmy Durante)
2. A Kiss To Build a Dream On (Louis Armstrong)
3. Stardust (Nat King Cole)
4. Makin' Whoopie (Dr. John Featuring Rickie Lee Jones)
5. In the Wee Small Hours of the Morning (Carly Simon)
6. Back In the Saddle Again (Gene Autry)
7. Bye Bye Blackbird (Joe Cocker)
8. A Wink and a Smile (Harry Connick Jr.)
9. Stand By Your Man (Tammy Wynette)
10. An Affair To Remember
11. Make Someone Happy (Jimmy Durante)
12. When I Fall In Love (Ciline Dion and Clive Griffin)


EAN 0848064013563

Label: Real Gone Music