• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

V/A - You've Got Mail (soundtrack vinyl LP)

Artikelnummer: 0848064013365
€ 42,99

Limited Edition Highlighter Yellow Coloured Vinyl



1. The Puppy Song (Harry Nilsson)
2. Dreams (the Cranberries)
3. Splish Splash (Bobby Darin)
4. Dummy Song (Louis Armstrong)
5. Remember (Harry Nilsson)
6. Dream (Roy Orbison)
7. Rockin' Robin (Bobby Day)
8. Lonely At the Top (Randy Newman)
9. Signed Sealed Delivered I'm Yours (Stevie Wonder)
10. I Guess the Lord Must Be In New York City (Sinead O'Connor)
11. Over the Rainbow (Harry Nilsson)
12. Anyone At All (Carole King)
13. I'm Gonna Sit Right Down and Write Myself a Letter (Billy Wi
14. "the 'You've Got Mail' Suite" (George Fenton)
15. You Made Me Love You (Jimmy Durante)


EAN 0848064013365

Label: Real Gone Music