• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

V/A - Sing 2 (soundtrack vinyl 2LP)

Artikelnummer: 0602445025213
€ 31,99


A1 U2– Your Song Saved My Life (From Sing 2)
A2 Tori Kelly, Taron Egerton, Reese Witherspoon & Nick Kroll– Let’s Go Crazy
A3 Kiana Ledé– Can’t Feel My Face
A4 Elton John– Goodbye Yellow Brick Road
A5 Scarlett Johansson– Heads Will Roll
B1 Mercury Rev– Holes
B2 Billie Eilish– Bad Guy
B3 Sing 2 Cast– Sing 2 Audition Medley
B4 Tori Kelly, Taron Egerton, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon & Nick Kroll– Where The Streets Have No Name
B5 Kygo x Whitney Houston– Higher Love
C1 Taron Egerton & Tori Kelly– There’s Nothing Holdin’ Me Back
C2 Sam i* Feat. Anitta, BIA & Jarina De Marco– Suéltate (From Sing 2)
C3 Scarlett Johansson– Stuck In A Moment You Can’t Get Out Of
C4 Bomba Estéro– Soy Yo (Sing 2 Mix)
C5 Taron Egerton– A Sky Full Of Stars
D1 Halsey– Could Have Been Me
D2 Tori Kelly & Pharrell Williams– I Say A Little Prayer
D3 Reese Witherspoon & Nick Kroll– Break Free
D4 Scarlett Johansson & Bono– I Still Haven’t Found What I’m Looking For
D5 Adam Buxton With Fancy Feelings Feat. DSCOSTU– Tippy Toes
D6 Scarlett Johansson, Taron Egerton, Reese Witherspoon & Tori Kelly– Christmas (Baby Please Come Home)


EAN 0602445025213

Label: Universal Music