• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 60,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 100,-)

Run The Jewels - Run The Jewels 3 (vinyl 2LP)

€ 36,99
Artikelnummer: 8720623489106

Limited Edition Opaque Gold Coloured Vinyl!



A1 Down
A2 Talk To Me
A3 Legend Has It
A4 Call Ticketron
B5 Hey Kids (Bumaye)
B6 Stay Gold
B7 Don't Get Captured
B8 Thieves! (Screamed The Ghost)
C9 2100
C10 Panther Like A Panther (Miracle Mix)
C11 Everybody Stay Calm
D12 Oh Mama
D13 Thursday In The Danger Room
D14a A Report To The Shareholders
D14b Kill Your Masters


EAN 8720623489106

Label: Seeker Music Group