• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 60,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 100,-)

Maria McKee - Peddlin' Dreams (vinyl LP) [RSD22]

Artikelnummer: 0809236160577
€ 39,99
Maria McKee - Peddlin' Dreams (vinyl LP) [RSD22]


A1 Season Of The Fair
A2 Sullen Soul
A3 Turn Away
A4 Peddlin' Dreams
A5 My One True Love
A6 People In The Way
B1 The Horse Life
B2 Drowned And Died
B3 Appalachian Boy
B4 Everyone's Got A Story
B5 Barstool Blues
B6 (You Don't Know) How Glad I Am


EAN 0809236160577

Label: Fire Records