• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 60,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 100,-)

Mr. Bungle - The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo (vinyl 2LP)

Artikelnummer: 0689230092612
€ 36,99


Side: Zane
A1 Grizzly Adams
A2 Anarchy Up Your Anus
A3 Raping Your Mind
A4 Hypocrites / Habla Español O Muere
Side: Jacobs
B1 Bungle Grind
B2 Methematics
Side: Winship
C1 Eracist
C2 Spreading The Thighs Of Death
C3 Loss For Words
Side: Zoe Barnum
D1 Glutton For Punishment
D2 Sudden Death


EAN 0689230092612

Label: Ipecac Records