• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

V/A - Death Row Chronicles (soundtrack vinyl 2LP)

Artikelnummer: 0728706310017
€ 26,99


A1 Sam Sneed– Drug Related
A2 Snoop Dogg– Who Am I (What's My Name)?
A3 Snoop Dogg– Murder Was The Case
A4 The Lady Of Rage– Afro Puffs
B1 Snoop Dogg– Gin And Juice
B2 Kurupt– Mental
B3 Snoop Dogg– Doggy Dogg World
C1 The Lady Of Rage– Sho Shot
C2 LBC Crew– Blueberry
C3 Tha Dogg Pound– New York, New York
D1 Nate Dogg– One More Day
D2 Snoop Dogg– Gz And Hustlas
D3 Snoop Dogg Feat. Lil' Malik– May I
D4 Tha Dogg Pound– One By One


EAN 0728706310017

Label: Death Row