• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

Van Morrison & Joey DeFrancesco - You're Driving Me Crazy (vinyl 2LP)

Artikelnummer: 0190758200415
€ 27,99


A1 Miss Otis Regrets
A2 Hold It Right There
A3 All Saints Day
A4 The Way Young Lovers Do
B1 The Things I Used To Do
B2 Travellin' Light
B3 Close Enough For Jazz
C1 Goldfish Bowl
C2 Evening Shadows
C3 Magic Time
C4 You're Driving Me Crazy
D1 Everyday I Have The Blues
D2 Have I Told You Lately
D3 Sticks And Stones
D4 Celtic Swing


EAN 0190758200415

Label: Legacy Records / Sony Music