Betalingsmogelijkheden

Essentieel om in een webshop te kunnen winkelen zijn natuurlijk de mogelijkheden om over te gaan tot betaling van je gewenste goederen. Ik bied op mijn webshop diverse mogelijkheden waarvoor je vanuit de afrekenpagina doorgestuurd wordt naar de module van payment service provider Mollie.

 

Via Mollie bied ik je diverse mogelijkheden om je bestelling te betalen, zoals iDeal, Paypal, achteraf via Klarna of cadeaubon (De Platenbon of Nationale Entertainment Card). Daarnaast is het mogelijk om je bestelling af te halen én te betalen in onze stenen winkel. In de stenen winkel kun je betalen met PIN, cadeaubon (papier en digitaal) én contant geld.

Betaal met iDeal veilig en snel met iedere Nederlandse bank.

Betaal binnen 14 dagen na verzending van uw bestelling via Klarna.

Betaal eenvoudig en snel via PayPal.

Als Belgische klant van onze webshop, betaal je eenvoudig en snel met je eigen bank via Bancontact.

Één van de leukste cadeau's ooit! De Nationale Entertainment Card (of De Platenbon) kun je ook op velveteindhoven.nl gebruiken om je bestelling te betalen.

Wissel je VVV GiftCard hier online of in de winkel in. Je papieren VVV cadeaubon is alleen in de fysieke winkel inwisselbaar. 

Let wel: online kunt u sinds juni 2020 maximaal 50 euro van je VVV giftcard in één keer besteden. Dit heeft te maken met Europese regelgeving ten aanzien van witwasregels.

Cadeaukaart?

Altijd leuk om muziek cadeau te krijgen toch?

Nu kun je natuurlijk met je cadeaukaart naar de fysieke winkel komen, maar je kunt de Platenbon, de VVV Giftcard, en Nationale Entertainment Card ook op onze webshop gebruiken om te betalen. Je hoeft de bon niet in één keer te besteden, en als er een restbedrag is kun je dat betalen met één van de andere betaalmogelijkheden.

 

Indien u een Velvet Eindhoven Cadeaucode heeft ontvangen, kunt u deze inwisselen in het vak voor Kortingscodes.

 

Mocht u ergens hulp bij nodig hebben in de verwerking, neem dan gerust contact op!