Retour / Ruilen?

Het voordeel van een stenen winkel!

Ruilen/retourneren in onze fysieke winkel aan de Edisonstraat 129 te Eindhoven is altijd zonder kosten. U kunt het best wel vantevoren alvast even contact opnemen, bijvoorbeeld om te weten of een vervangend exemplaar (of een ander product) daar voor u beschikbaar is. Dat zal dan gereserveerd worden, of indien nodig opnieuw besteld, en u wordt op de hoogte gehouden wanneer het klaar zal staan.

Velvet Eindhoven is een eenmanszaak, dus op drukke dagen kan het wat langer duren voordat u antwoord krijgt, maar ik streef ernaar alle klanten binnen 48 uur van een reactie (en hopelijk voldoenend antwoord) te voorzien.

 

Bedenktijd/retour [bij koop op afstand}

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Uiteraard mag u ook langskomen in de winkel aan de Edisonstraat 129 te Eindhoven. (Let wel: retourrecht is alleen online geldig, bij aanschaf in de winkel geldt deze regeling niet en kan enkel geruild worden tegen een ander product of tegoedbon).

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen, maar u mag ook langskomen in onze winkel aan de Edisonstraat 129 te Eindhoven. Ruilen in de winkel is altijd zonder extra kosten, bij ruilen op afstand zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Als het verzendlabel al aangemaakt is kunnen we hier helaas niets meer in veranderen!