• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)
Home » Blog

Velvet Eindhoven Blogt!

Regelmatig zal ik hier toffe blogs plaatsen, die allemaal uiteraard een gezamenlijke gemene deler hebben: muziek. 

Nieuw Album Editors!

Nog even en dan verschijnt het zevende album van de Britse indie band Editors! Om precies te zijn zal het album "EBM" gaan heten en op 23 september 2022 in de winkel liggen. Het album verschijnt op CD, dubbel-LP én gelimiteerd oranje gekleurd dubbel vinyl!

Lees meer »

Blood Sugar Sale Magik!

Ja, wij weten het, sommigen titels op vinyl hebben een behoorlijk hoge prijs gekregen. Zo kost "Blood Sugar Sex Magick" van Red Hot Chili Peppers tegenwoordig € 39,99 op nieuw vinyl. Maar niet getreurd, want we hebben regelmatig hele leuke acties en nog steeds heel veel titels voor leuke prijzen.

Lees meer »

Moederdag Weekend Sale!

Het gehele moederdagweekend van 6 t/m 8 mei 2022 vind je hier een aantal fantastische aanbiedingen die je niet mag missen, en die natuurlijk leuk zijn om aan je moeder te geven, maar misschien wel nóg leuker om jezelf cadeau te doen!

Lees meer »

#Velvet040 Nu Ook Tweedehands Vinyl Online!

Naast tweedehands CD's bieden we vanaf heden ook tweedehands vinyl online aan. We hebben in de winkel ook altijd een leuke, wisselende selectie aan gebruikte elpee's, maar zullen hier op de site ook onze magazijnvoorraad een plaats kunnen bieden, zodat je nog meer inzicht krijgt in ons aanbod én het direct online kunt bestellen. Of je nu op zoek bent naar mooie oude vintage platen, of liever nieuwere elpee's voor een zacht prijsje op de kop tikt, in onze tweedehands vinyl sectie vind je altijd een wisselend aanbod van gebruikt vinyl met een (vinden wij) goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Lees meer »

#velvet040 Nieuwe releases week 46

Het moment is daar! Misschien wel dé release van het jaar verschijnt op vrijdag 19 november 2021: het vierde album van Adele staat vanaf dan in de winkel! Maar dat is natuurlijk niet het enige wat er deze week nieuw binnen komt. We nemen even wat highlights met je door...

Lees meer »

#Velvet040 Nieuwe releases week 45

Iedere week weer stapels nieuwe (en oude) muziek binnen bij Velvet Eindhoven, die platenzaak aan de Edisonstraat, u weet wel, daar bij de Woensel Westside Stores in Eindhoven. Deze week verwelkomen we het vinyl van ABBA's nieuwe album "Voyage" en natuurlijk een keur aan nieuwe platen op CD, danwel vinyl. Één van de highlights is Remco's Rawkin' Roller van deze week: IDLES - Crawler!

Lees meer »

Daft Punk heruitgaven in februari 2022!

Na 28 jaar mee te draaien aan de top van de moderne dance muziek, maakte het Parijse duo Daft Punk in februari 2021 bekend te gaan stoppen. De hele wereld natuurlijk in rep en roer én bovendien was binnen no time geen enkele plaat van Daft Punk meer verkrijgbaar. Daar gaat binnenkort verandering in komen, want op 18 februari 2022 verschijnen hun albums weer in de winkel. Je kunt ze hieronder alvast voorbestellen, zodat je zeker bent van een exemplaar!

Lees meer »

#velvet040: Biffy Clyro komt met nieuwe plaat!

Zoals voor de meesten die mij kennen geen geheim zal zijn is de Schotse band Biffy Clyro mijn meest favoriete band allertijden. Gelukkig weten steeds meer mensen het unieke geluid van deze band te waarderen. Zo werd "A Celebration Of Endings" één van onze bestsellers van 2020. Nu, een dik jaar later, mogen we hun volgende album verwachten. Op 22 oktober 2021 verschijnt "The Myth Of The Happily Ever After", een regelrecht vervolg!

Lees meer »

#velvet040: Nieuwe muziek van ABBA!

Knipper nog maar eens met uw ogen... Ja... het staat er echt! Eindelijk, maar dan ook eindelijk: NIEUWE MUZIEK VAN ABBA!!!! Het Zweedse viertal werd begin jaren '70 in één klap wereldberoemd toen zij het Eurovisie Songfestival wonnen met "Waterloo", en de rest is geschiedenis!

Lees meer »