#Velvet040 All Things BTS, Love Signs!

Gepubliceerd op 5 augustus 2021 om 21:42

Het is alweer augustus! Ondanks dat het hartje zomer is staan de releases niet helemaal stil hoor! Deze week toffe heruitgaven door Music On Vinyl (bijvoorbeeld Moloko, Brainbox en Motown Collected), het beste van BTS verzameld, een heruitgave van George Harrison's "All Things Must Pass" (vederlicht, dynamisch en gedetailleerd, nog nooit klonk deze plaat zó goed!), heruitgaven van OMD, Brian May en meer..... Maar ook nieuwe muziek/uitgaven van Max Richter, Nathaniel Rateliff (live), Drive-By Truckers (live), Jackson Browne!

K-Pop van BTS: The Best

Alle grote hits van de Korean Pop giganten BTS verzamelt op CD!

Nieuwe Releases Op Vinyl:

Deze week weinig échte nieuwe muziek, maar Jackson Browne is mooi en The Jungle Giants fantastisch, en nou, vooruit, licht ik ook nog even de nieuwe compilatie Choctaw Ridge uit; een prachtige country-compilatie, samengesteld door, onder meer, Bob Stanley, de koning van de compilaties!

Music On Vinyl heruitgaven:

Het tweede, tevens laatste, album van Brainbox (met geen enkele van de originele bandleden), "I Am Not A Doctor" van Moloko met misschien wel hun grootste hit "Sing It Back". De lekkerste soul op dubbel-LP "Motown Collected", Nederlandse psych- en beat classics op "Behind The Dykes" (nu op zwart vinyl 2LP), en "For Bitter Or Worse" is er ook een heruitgave van Anouk (op goudkleurig vinyl!)

All Things Must Pass: George Harrison

Menig Beatles- en George Harrison-fan zal het met mij eens zijn dat Phil Spector de productie nou niet bepaald echt recht toe gedaan had. Geloof je dat nog niet? Luister dan naar de fantastische nieuwe mixen van George Harrison's All Things Must Pass. Deze klassieker komt onder het gordijn van Spector vandaan en blijkt nu zo veel beter te klinken. Dat moet je echt ff zelf ervaren, hoor ;-) 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.