• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

Kings Of Convenience - Versus (vinyl LP)

Artikelnummer: 0602547746436
€ 34,99


A1 I Don't Know What I Can Save You From (Röyksopp Remix) 4:12
A2 The Weight Of My Words (Four Tet Remix) 4:56
A3 The Girl From Back Then (Riton Remix) 3:03
A4 Gold For The Price Of Silver (Erot Collaboration) 4:53
A5 Winning A Battle, Losing The War (Andy Votel Remix) 4:23
A6 The Weight Of My Words (Four Tet Remix Instrumental) 5:29
B1 Leaning Against The Wall (Evil Tordivel Remake) 3:43
B2 Toxic Girl (David Whitaker String Arrangement) 3:06
B3 Failure (Alfie Remake) 3:35
B4 Little Kids (Ladytron Remix) 4:47
B5 Failure (Kings Of Convenience Arrangement) 3:34

B6 Leaning Against The Wall (Bamboo Soul Remix) 3:29


EAN 0602547746436