• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)

Lorraine James - Reflection (vinyl LP)

€ 22,99 € 15,00
Lorraine James - Reflection (vinyl LP)


A1 Built To Last

A2 Let's Go

A3 Simple Stuff

A4 Black Ting

A5 Insecure Behaviour And Fuckery

A6 Self Doubt (Leaving The Club Early)

B1 On The Lake Outside

B2 Reflection

B3 Change

B4 Running Like That

B5 We're Building Something New


EAN 5056321637369

Label: Hyperdub