• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 60,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 100,-)

Manic Street Preachers - Ultra Vivid Lament (vinyl LP + 7" single!)

Artikelnummer: 0194398954813
€ 29,99

Indie Only Vinyl Edition LP + bonus 7" single of "Orwellian"



A1 Still Snowing In Sapporo

A2 Orwellian

A3 The Secret He Had Missed

A4 Quest For Ancient Colour

A5 Don't Let The Night Divide Us

B6 Diapause

B7 Complicated Illusions

B8 Into The Waves Of Love

B9 Blank Diary Entry

B10 Happy Bored Alone

B11 Afterending

C Orwellian

D Orwellian (Gwenno Remix)


EAN 0194398954813

Label: Columbia / Sony Music