• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 60,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 100,-)

V/A - All That Jazz (soundtrack vinyl LP)

Artikelnummer: 600753696606
€ 24,99 € 10,00

Gelimiteerde Oplage van 1000 stuks op zilver gekleurd vinyl



A1 Main Title (Instrumental)
A2 On Broadway
A3 Michelle (Instrumental)
A4 Take Off With Us
A5 Vivaldi Concert In G (Instrumental)
A6 Ponte Vecchio (Instrumental)
A7 Everything Old Is New Again
B1 South Mt. Sinai Parade (Instrumental)
B2 After You've Gone
B3 There'll Be Some Changes Made
B4 Who's Sorry Now
B5 Some Of These Days
B6 Going Home Now (Instrumental)
B7 Bye Bye Love


EAN 600753696606

Label: Music On Vinyl At The Movies