• CD & Vinyl
  • Lokale Platenzaak in Eindhoven!
  • Levering uit voorraad!
  • Verzending vanaf € 50,- GRATIS (binnen Nederland, België vanaf € 80,-)
Home » V/A - Punk Rock Christmas (vinyl LP)

V/A - Punk Rock Christmas (vinyl LP)

Artikelnummer: 0889466271311
€ 32,99

Limited Edition Green Coloured Vinyl



A1 The Suicide Machines– You're A Mean One, Mr. Grinch
A2 Slaughter And The Dogs– Run Rudolph Run
A3 The Vibrators– Merry Xmas Everybody
A4 Unwritten Law– Please Come Home For Christmas
A5 UK Subs– Hey Santa Claus!
A6 Anti-Nowhere League– Let It Snow
A7 Reel Big Fish– Little Drummer Boy
A8 Battalion Of Saints– Jingle Bells
B1 Eddie And The Hot Rods– It Feels Like Christmas
B2 The Members– Silent Night / Hallelujah Chorus
B3 45 Grave– The Snow Miser Song
B4 Smash Mouth– Snoopy's Christmas
B5 Hoist The Colours– O Holy Night
B6 Templeton Pek– Driving Home For Christmas
B7 Iggy Pop– White Christmas


EAN 0889466271311

Label: Cleopatra Records